БЛИЦ ЦИТРО G481

Професионално концентрирано средство за подови

Карактеристики:

Неутрален повеќенаменски чистач со свеж мирис од цитрус
Компатибилен за сите површини
Голем ефект на чистење
Се суши брзо без траги
Идеален за сјајни површини
Остава  сјај
Ги отстранува трагите од моливи, пенкала со чувствителни врвови, топчести пенкала и карбонска хартија.

Пакување:  1Л ; 10Л

  • ШИФРА:
    G481