Бришач за раце ролна – Универзал

Карактеристики:

Должина на ролна – 280м

Ширина – 21цм

Диаметар – 19цм

Слоеви – 1сл

Целулоза – 100%

Боја – бела

Пакување – 6/1

  • ШИФРА:
    T-290059