БУЗ МЕЧ ТРЕНДИ T-265

Професионално концентрирано средство за подови

Карактеристики:

  • Идеален за во машини за чистење
  • Се суши многу брзо без оставање на траги
  • Тестирано според FMPA DIN 18032/2 за спортски подови
  • Антилизгачки
  • Свеж мирис
  • Антитоксичен
  • Ја заштитува подлогата

 

Пакување: 10Л

  • ШИФРА:
    T-265