Диспанзер за марамици

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот простор. Направете голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект.

 

Карактеристики:

 • Боја – црна
 • Систем на извлекување на хартија (лист по лист)
 •  Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 • Касетата е изработена од квалитетна ABS пластика.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  552208
 • ВИСИНА:
  218 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  116 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  323 mm.