Диспанзер за раце во лист – Алуминиум

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот тоалет. Со Tork Aluminium постигнувате голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект. Стилскиот нерѓосувачки челик со премази за отпечатоци од прст изгледа одлично и останува чист.

Карактеристики:

 • Боја – сјаен инокс
 • Систем на извлекување на хартија (лист по лист)
 •  Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 •  Касетата е изработена од Инокс.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  460004
 • ВИСИНА:
  468 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  101 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  312 mm.