Диспанзер за раце во ролна – Алуминиум – Сензор

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот тоалет. Со Tork Aluminium постигнувате голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект. Стилскиот нерѓосувачки челик со премази за отпечатоци од прст изгледа одлично и останува чист.

Карактеристики:

 • Боја – сјаен инокс
 • Сензорски систем на кинење на хартија без допир
 •  Содржи внатрешен кинач на хартија поради поекономична потрошувачка.
 •  Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 •  Касетата е изработена од Инокс.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • Сензорскиот систем работи на батерии.
 • ШИФРА:
  460001
 • ВИСИНА:
  373 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  204 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  345 mm.