Диспанзер за салфети

Диспенсерот за салфети е идеален за ресторани со ограничена услуга каде што се претпочита мала салфета. Овој компактен диспензерот обезбедува  подобрување на хигиената и намалување на потрошувачката за најмалку 25%, во споредба со традиционалните садови за салфетки.

Карактеристики:

 • Боја – црна
 •  Касетата е изработена од ABS пластика

 

 

 • ШИФРА:
  272808
 • ВИСИНА:
  157 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  149 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  149 mm.