Диспанзер за тоалет харија во ролна – Алуминиум

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот тоалет. Со Tork Aluminium постигнувате голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект. Стилскиот нерѓосувачки челик со премази за отпечатоци од прст изгледа одлично и останува чист.

Карактеристики:

 • Боја – сјаен инокс
 •  Касетата е изработена од Инокс.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.

 

 

 • ШИФРА:
  460006
 • ВИСИНА:
  254 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  133 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  355 mm.