ИНДУМАСТЕР IR30

Професионално концентрирано средство за сите алкално-отпорни материјали, површини и подни облоги; погодно за чистење на камиони за платно и церади.

Карактеристики :

Антикорозивно средство
Растворува масло, мрсна нечистотија и растворливи масла
Брзо одвојување според стандардот ÖNORM B 5105
Непосредна акција за растворање на нечистотија
Погоден за машини за чистење и машини за чистење под висок притисок.

Пакување : 10 л

  • ШИФРА:
    IR30