КОРИДОР ДЕЈЛИ S780

Професионално концентрирано средство за подови

Карактеристики:

  • Базирано на полимер
  • Чисти и заштитува во еден чекор
  • За апликација со машина со еден диск или машина со голема брзина
  • Нема зголемување на слојот на подот
  • Тестирано според FMPA DIN 18032/2 за спортски подови
  • Додава сјајност на површината
  • Ги спречува лентите и ознаките на шарите од нечистотија

Пакување:  1Л ; 10Л

  • ШИФРА:
    S780