Корпа TORK Алуминиумска 50л

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во тоалетот. Со TORK се постигнува впечаток и ја зголемува висококвалитетната слика на објектот. Алуминиумскиот дизајн користи систем на антиотпечатоци и останува секогаш чист.

Карактеристики:

-капацитет: 50л

-монтажа: само стоечка или монтажна опција за на ѕид

 • ШИФРА:
  460011
 • ВИСИНА:
  614 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  253 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  395 mm.