Корпа TORK 20л

Со TORK се постигнува впечаток и ја зголемува висококвалитетната слика на објектот.

Карактеристики:

-боја: бела

-капацитет: 20л

-монтажа: само стоечка или монтажна опција за на ѕид

 • ШИФРА:
  226100
 • ВИСИНА:
  430 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  205 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  322 mm.