Корпа TORK 50л

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во тоалетот. Со TORK се постигнува впечаток и ја зголемува висококвалитетната слика на објектот.

Карактеристики:

-боја: црна

-капацитет: 50л

-монтажа: само стоечка или монтажна опција за на ѕид

 • ШИФРА:
  563008
 • ВИСИНА:
  629 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  289 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  389 mm.