Корпа TORK 5л

Со TORK се постигнува впечаток и ја зголемува висококвалитетната слика на објектот.

Карактеристики:

-боја: црна

-капацитет: 5л

-монтажа: само стоечка или монтажна опција за на ѕид

 • ШИФРА:
  564008
 • ВИСИНА:
  338 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  160 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  190 mm.