ПЛАНТА КЛИН P315

Професионално концентрирано средство за подови

Карактеристики:

 • Базиран на полимер
 • Еко Сертифициран
 • Чисти и ги заштитува подовите
 • Екстремно економичен
 • Брзо полира
 • Отпорен на лизгање според DIN 51131
 • Остава сјај на површината
 • Погоден за чистење со распрснување
 • Погоден за чистење со фен за сушење на подови

 

 

Пакување:  1Л ; 10Л

 • ШИФРА:
  P315