ПОЛИБУЗ ТРЕНДИ Т-201

Професионално концентрирано средство за подови

Карактеристики:

  • Алкохол-базиран
  • Не остава никакви негативни супстанции при употреба
  • Антитоксичен
  • Зачувува сјај
  • Се суши брзо
  • Свеж мирис
  • Компатибилен за  примена во машини за чистење

 

 

 

 

 

Пакување:  1Л ; 10Л

  • ШИФРА:
    T-201