ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИСПАНЗЕР ЗА ОСВЕЖУВАЊЕ НА ПРОСТОРИИ

Професионален диспанзер за освежување на простории со вграден процесор за програмирање на динамика на освежување.

Карактеристики:

Боја: бела/сива
» Матерјал: ABS пластика
» Батерии:4
» Подесување: работни часови и работни денови

  • ШИФРА:
    HUGY