РОКА КЛАРИН R180

Професионално  средство за подови

Карактеристики:

 • Ready-to-use
 • Отстранува мали гребнатини и хемиски изгореници
 • По основното чистење не е потребно долго време на сушење
 • Ја зголемува заштитата и отпорноста на подот
 • Го подобрува изгледот и обезбедува долготраен сјај
 • Ја подобрува кристалната структура и брилијантноста на каменот
 • Без мирис

 

Пакување:

 • 600ml

 

 • ШИФРА:
  R180