Салфети ТОРК

Tork  салфети се дизајнирани за ресторани, хотели,угостителски објекти  и сл. Системот ќе ви помогне да ја намалите потрошувачката на салфети за 25% во споредба со традиционалните садови за салфети.

Карактеристики:

Димензија : 21.3 x 21.6 cm

Слоеви – 2сл

Боја – бела

 

  • ШИФРА:
    13671