Сапун за раце пена – Tork Mild Foam Soap

Tork Mild Foam пена за раце користи мека кремаста пена која овозможува голема чистота, свеж мирис  и спречува сушење на кожата.

 

Пакување – 1л

  • ШИФРА:
    520501