Сапун за раце Tork Hair & Body 5Л

Tork Hair & Body течниот сапун со својата уникатна формула има освежителен мирис и спречува сува кожа.

 

Tork Hair & Body обезбедува гомеа хигиена и чистота. Се препорачува за: хотели, училишта, хореха објетки, болници, спортски центри,производствени објекти и др,

 

 

Пакување – 5Л

  • ШИФРА:
    409840