Сапун за раце во пена / 5Л

Сапунот во пена обезбедува гомеа хигиена и чистота.

Се препорачува за: хотели, училишта, хореха објетки, болници, спортски центри, производствени објекти и др,

 

Пакување – 5Л

  • ШИФРА:
    630