Тоалетна хартија во ролна – EUMJ150

Карактеристики:

Должина на ролна – 150м

Целулоза – 100%

Ширина – 9.5цм

Диаметар – 18.5цм

Листови во една ролна – 165

Слоеви – 2сл

Боја – бела

Пакување – 12/1

  • ШИФРА:
    EUMJ150