Тоалетна хартија во ролна – EUTR180

Карактеристики:

Должина на ролна – 180м

Ширина – 9.5цм

Диаметар – 19.5цм

Листови во една ролна – 692

Слоеви – 2сл

Боја – бела

Пакување – 12/1

  • ШИФРА:
    EUTR180