Тоалетна хартија во ролна – Tork Mini Jambo

Карактеристики:

Должина на ролна – 170м

Ширина – 18цм

Диаметар – 14,9цм

Листови во една ролна – 620

Слоеви – 2сл

Боја – бела

Пакување – 12/1

  • ШИФРА:
    Т-120280