Tork Сензор Алуминиум

Наменет за јавни тоалети во деловни објекти, одговара на голем број на посетители и истовремено воодушевува со својот дизајн. 

 • Современ дизајн и не завзема многу простор.
 • Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 • Еден бришач е доволен за ефикасно сушење на рацете.
 • Работи на батерии
 • Хартиените бришачи за касета ги има во три вида со различен квалитет.
 • ШИФРА:
  459500
 • ВИСИНА:
  432 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  326 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  223 mm.