ТТС 2030 НИК СТАР

Професионална повеќе наменска количка составена од:

  • 2 х 20 л пластични корпи со капаци за моп крпи со должина од 40 см во кои може да собере и до 40 моп крпи
  • 2 х 4 л кофи за микрофибер/PVA крпи
  • Со подршка за 2 х 70 л кеси
  • Изработена од Shockproof пластика

 

  • ШИФРА:
    00К06830