ВАРИО КЛИН ТРЕНДИ T560

Професионално концентрирано средство за водоотпорни површини и пластика, алуминиум, акрилно стакло и плексиглас.

Карактеристики :

Добри дисперзивни својства
Моќен, брз ефект на чистење
Остава безкраен сјај без финално сушење
Свеж  мирис
Погоден за употреба со машина под висок притисок

Пакување : 1Л ; 10Л

  • ШИФРА:
    T560