БИОГЕН ДИСПАНЗЕР

Диспанзер и БИО патрон за дезинфекција и парфимирање за WC школки и писоари.

Карактеристики :

Kонтинуирано чистење и парфимирање на писоарите и WC школките
» Благодарение на биолошката формула ефикасно се отстранува миризбата,
уринарните остатоци и бигорот, при што се добива постојано чистa површина
» 99,9 % се отрануваат бактериите во писораите и WC школиките
» Работи на 4 х C5 алкални батерии и LCD дисплеј
» Избор од 3 мириси (bubblegum, mediterranean orange, pine)

  • ШИФРА:
    HIGY