Бришач за раце лист – EUBV4000

Карактеристики:

Димензија на сложенка: 22 x 21 цм

Слоеви – 2сл

Целулоза – 100%

Боја – бела

Пакување:

 • 20 сложенки во еден пакет
 • 200 листа во една сложенка
 • 4000 листа во еден пакет

 

 • ШИФРА:
  EUBV4000
 • ШИРОЧИНА:
  21 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  22 mm.