Бришач за раце лист – Z fold

Карактеристики:

Димензија на сложенка: 25.5×21.2  цм

Слоеви – 2сл

Боја – бела

Пакување:

  • 21 сложенки во еден пакет
  • 180 листа во една сложенка
  • 3780 листа во еден пакет

 

  • ШИФРА:
    120289