Бришач за реце лист – EUBV3150

Карактеристики:

Димензија на сложенка: 22 x 20.5 цм

Слоеви – 2сл

Целулоза – 100%

Боја – бела

Пакување:

 • 15 сложенки во еден пакет
 • 210 листа во една сложенка
 • 3150 листа во еден пакет

 

 • ШИФРА:
  EUBV3150
 • ШИРОЧИНА:
  20.5 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  22 mm.