Бришачи за раце лист – EUBV3150/25

Карактеристики:

Димензија на сложенка: 25 x 20.5 цм

Слоеви – 2сл

Целулоза – 100%

Боја – бела

Пакување:

 • 15 сложенки во еден пакет
 • 210 листа во една сложенка
 • 3150 листа во еден пакет

 

 • ШИФРА:
  EUBV3150/25
 • ШИРОЧИНА:
  20.5 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  25 mm.