БУКАСАН ПИНО T465

Професионално концентрирано средство за санитарија

Карактеристики :

Лесно се раствора со вода, остатоци од нечистотија и остатоци од сапун
Моќен ефект за чистење
Безпрекорен сјај без финално сушење
Остава зад себе пријатна атмосфера во просторијата
Погоден за хром и нерѓосувачки челик
Погоден за употреба со пена пиштол и машина со еден диск.

Пакување : 1Л ; 10Л

  • ШИФРА:
    T465