БУКАСАН ТРЕНДИ Т464

Професионално концентрирано средство за санитарија

Карактеристики :

Лесно се раствора во вода, раствора остатоци од нечистотија и остатоци од сапун
Моќен отстранувач на бигор
Остава зад себе пријатна атмосфера
Погоден за хром и нерѓосувачки челик
Чисти сјајно без траги
Погоден за употреба со пена пиштол и машина со еден диск

Пакување : 1Л ; 10Л

 

  • ШИФРА:
    T464