БУЗ МЕТАСОФТ G507

Професионално хемиско средство за чистење нерѓосувачки челик .За употреба во областите за обработка на храна, површини отпорни на киселини; нерѓосувачки челик, стаклени керамички рингли; керамички плочки и порцелански површини.

Карактеристики:

Отстранува оцрнување на површини и апарати од нерѓосувачки челик
Произведува ефект на зацврстување
Исто така ја отстранува тврдокорната нечистотија
Одлична моќ на растворање на бигор, дури и на екстремна нечистотија

Пакување : 600мл

 

  • ШИФРА:
    G507