БУЗ ВИНДОУМАСТЕР G525

Професионално концентрирано средство за стаклени површини

Карактеристики:

Формира заштитен слој и штити од нечистотија
Оптимално отстранување на остатоци од инсекти
Многу добар ефект за чистење
Се суши брзо и без траги

Пакување:  1Л ; 10Л

  • ШИФРА:
    G525