Диспанзер за освежување на простории

Иновативен патентиран Диспанзер за парфимирање на простории

Испуст на честички: 300 nm на 1µ микрон

Монтажа: на под или приклучок на централен систем греење/ладење/вентилација

Работа: интензитет на парфимирање со 49 програми

Димензии: 28х28х13см

  • ШИФРА:
    AIR0051