Фен за коса

Фен за коса со рачка 320-640-950 W

Со три брзини

Со приклучок за европски/амерички утикачи

Боја:бела

Тежина: 2,2 кг

Димензии: 54 х 21 х 10  см

  • ШИФРА:
    GW02.05.01.00