Кујнски бришач – DEL2054

Кујнскиот бришач е специјално наменет за потребите во делот на кујна и места каде има допир и припрема на храна. Специјалното производство на кујнскиот бришач допринесува со самото користење и пребришување на работните површини да не остава остатоци од харија и мали честици. Овој бришач има голема упивателна моќ, а со негова употреба се зголемува нивото на хигиена и допринесува поголема економичност.

Карактеристики:

Начин на кинење на хартијата : централно извлекување

Должина на ролна – 160м

Ширина – 20,5цм

Диаметар – 19,5цм

Слоеви – 2сл

Целулоза – 100%

Боја – бела

Пакување – 6/1

  • ШИФРА:
    DEL2054