МУЛТИ КЛИН G430

Професионално концентрирано средство за алкално отпорни површини и подови; пластика, стакло, плочки

Карактеристики :

Активно средство со високи дисперзирачки својства
Најдобро за исклучително масни површини и маснотии
Свеж мирис
За примена во машини за чистење

Пакување : 1Л ; 10Л

  • ШИФРА:
    G430