Сапун за раце Tork Hair & Body

Tork Hair & Body течниот сапун со својата уникатна формула има освежителен мирис и спречува сува кожа.

Со неговата специјална формула се користи како:

сапун за раце;

гел за туширање;

шампон за коса;

Tork Hair & Body обезбедува гомеа хигиена и чистота. Се препорачува за: хотели, училишта, хореха објетки, болници, спортски центри производствени објекти,

Пакување – 1л

  • ШИФРА:
    420601