Тоалетна хартија во лист – EUBV9000

Карактеристики:

Слоеви – 2сл

Целулоза – 100%

Боја – бела

Пакување:

  • 40 сложенки во еден пакет
  • 225 листа во една сложенка
  • 9000 листа во еден пакет
  • ШИФРА:
    EUTL9000