Тоалетна хартија во ролна – VAL32

Карактеристики:

Должина на ролна – 100м

Целулоза – 100%

Ширина – 9.8цм

Диаметар – 13цм

Листови во една ролна – 770

Слоеви – 2сл

Боја – бела

Пакување – 36/1

  • ШИФРА:
    VAL32