Диспанзер за марамици – Алуминиум

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот простор. Направете голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект. Стилскиот нерѓосувачки челик со премази за отпечатоци од прст изгледа одлично и останува чист.

 

Карактеристики:

 • Боја – сјаен инокс
 • Систем на извлекување на хартија (лист по лист)
 •  Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 •  Касетата е изработена од Инокс.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  460013
 • ВИСИНА:
  67 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  136 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  256 mm.