Диспанзер за сапун пена – Алуминиум

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот тоалет. Со Tork Aluminium постигнувате голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект. Стилскиот нерѓосувачки челик со премази за отпечатоци од прст изгледа одлично и останува чист.

Карактеристики:

 • Боја – сјаен инокс
 • Контролиран систем на пуштање на доза пена.
 • Автоматското дозирање придонесува голема економичност и ефикасност.
 •  Касетата е изработена од Инокс.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  460010
 • ВИСИНА:
  289 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  107 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  106 mm.