Диспанзер за сапун пена – Алуминиум – Сензор

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот тоалет. Со Tork Aluminium постигнувате голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект. Стилскиот нерѓосувачки челик со премази за отпечатоци од прст изгледа одлично и останува чист.

Карактеристики:

  • Боја – сјаен инокс
  • Сензорски систем на пуштање на доза пена.
  • Автоматското дозирање придонесува голема економичност и ефикасност.
  •  Касетата е изработена од Инокс.
  • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
  • Сензорскиот систем работи на батерии.
  • ШИФРА:
    460009