Диспанзер за тоалет харија во ролна

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот тоалет. Со Tork постигнувате голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект.

 

Карактеристики:

 • Боја – Бела
 •  Касетата е изработена од ABS пластика
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  554000
 • ВИСИНА:
  360 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  133 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  437 mm.