Диспанзер за раце во ролна – Сензор

Карактеристики:

 • Боја – црна
 • Сензорски систем на кинење на хартија без допир
 • Содржи внатрешен кинач на хартија и допринесува поголема ефикасност и економичност.
 •  Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 •  Касетата е изработена од квалитетна ABS пластика.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • Сензорскиот систем работи на батерии.
 • ШИФРА:
  551108
 • ВИСИНА:
  368 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  206 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  331 mm.