Диспанзер за кујнски бришач

Кујнскиот Торк диспензер за ролни со централно извлекување му овозможува на корисникот со една рака да земе онолку хартија колку што е потебно за моментално пребришување на работните површини.
Идеален е за области каде се подготвува храна и за во лаборатории
Компатибилен со HACCP систем

 

Карактеристики:

 • Боја – црна
 • Систем на извлекување на хартија централно.
 •  Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 •  Касетата е изработена од квалитетна ABS пластика
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  559008
 • ВИСИНА:
  360 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  227 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  239 mm.